dissabte, 26 de desembre del 2009

Setmana d'activitats extraordinàries:

| |

A continució presentaré les activitats realitzades durant la setmana d'activitats extraordinàries:

Dilluns 16/11/09
La professora Eulàlia Bosch va fer una xerrada al nostre centre titulada “Fer de mestres”. Durant la conferència, va parlar de la importància de valorar al nen/a com una persona en creixement que està evolucionant constantment. Ens va donar consells com a futurs mestres i va remarcar molt la importància de conèixer l'entorn dels infants, per tal de poder arrivar a conèixer la cultura que ens envolta.

Dimarts 17/11/09:
Vaig visitar l'escola “El Llord” de Sant Boi de Llobregat. Una fundació creada per una associació de pares i mares. És un centre concertat, amb unes instal·lacions molt ben preparades i equipades. L'educació que imparteixen és rígida i estricte, valoren molt l'esport i la música.

Dimecres 18/11/09:
Visita al centre socioeducatiu “La Masia” del FC Barcelona. Fundació totalment subvencionada pel centre esportiu. Els nens que viuen dins de la masia tenen un horari escolar adaptat per tal de poder continuar amb la seva formació esportiva. El centre té un control total sobre el nen: horaris, dieta, activitats de lleure...Aquest centre només tenen cabuda els infants i joves que el club tria, i la seva estància variarà depenent de l'evolució futbolística.

Dijous 19/11/09
Visita al centre educatiu “Sadako”. És una fundació privada, amb un pensament humanista i que segueix les línies de l'escola activa. Per evitar el canvi de filosofia dintre de la educació dels infants, el centre dóna la possibilitat de cursar tota l'educació obligatòria, així el nen/a creix en una mateixa línia educativa.


-

0 comentaris:

ir arriba

Publica un comentari a l'entrada