dissabte, 26 de desembre del 2009

Debats:

| |



Després d'haver vist tos els debats dels meus companys/es i haver intentat fer-ne un, puc concloure que, malgrat l'esforç i les hores dedicades, el resultat no va ser el desitjat. Crec que ens faltava preparació. Tots els grups vam intentar fer el màxim, es notava que malgrat no tenir grans nocions polítiques tothom va intentar parlar de política, lleis, articles...Es notava que darrera de cada debat hi havia una gran recerca d'informació sobre les temàtiques triades. Els temes van ser els següents:

-L'educació obligatòria fins als 18, sí o no?
-Escoles mixtes, sí o no?
-Escola inclusiva, sí o no?
-L'ús de les noves tecnologies a ed. Infantil, sí o no?
-La LEG, sí o no?
-El nou calendari escolar, sí o no?
-La religió a les aules, sí o no?

Valoració del nostre debat:
Vam triar un tema d'actualitat, el nou calendari escolar. I d'aquesta manera intentar que el públic pugués familiaritzar-se fàcilment amb totes les postures...
Malgrat la preparació del tema, el temps de les intervencions, els rols de cada equip de debat, etc, els nervis ens van jugar una mala passada. Tremolor, pànic escènic, inseguretat i, finalment i per acabar-ho d'arreglar, un atac de riure col·lectiu van ser alguns dels factors que van intervenir negativament durant el transcurs del debat.
M'agradaria que a l'hora de puntuar aquest treball es valorés l'esforç per crear un ambient de debat i la preparació que requereix. Potser no arribarem a fer grans debats universitaris però en aquest cas, intenció no hi va faltar!

0 comentaris:

ir arriba

Publica un comentari a l'entrada